NAMIKO skal være et seriøst og faglig etterrettelig nettsted. På denne "Usensurerte" siden vil vi imidlertid la lesere slippe til for å lette litt på trykket i forhold til naturfaglige og miljøpolitiske ting som frustrerer.

Her er det  lov å kaste sten selv for den som sitter i glasshus dersom det er det som skal til for å skaffe nødvendig luft for å puste.

NAMIKO slipper til de fleste, og alle som skriver under fullt navn, men vil ikke gå god for budskapene og det materielle innholdet i stoffet på denne siden.

 

Provokasjon1:

........fordi din katt fortjener det beste!

 

 

 

 

 

Konkurranse:

Viktige miljøpolitiske seire - for hvem?

 

60-tallet: Den dyrkede jorden til mange selvstendig næringsdrivende kapitalister i Groruddalen ble endelig nedbygget med asfalt og betong i sosiale boligblokker der du kan være helt alene, slipper hagestell og har like mye plass som burhønene.

70-tallet: Den forferdelige canyonen som Altaelva laget på Finnmarksvidda ble vedtatt neddemmet slik at laksen slipper å svømme så langt, samene slipper å drive med reindrift og mange nordmenn kan spare litt på kreftene å bruke elektrisk tannbørste flere dager i året.

80-tallet: Ingen større seire. Bare Brundtland-rapporten som heldigvis ingen i partiet har tatt hensyn til siden

90-tallet: Nedbyggingen av pottittlandet på Gardermoen og det fæle grunnvannet ble lagt under den nye hovedflyplassen for Oslo. Møkkalukt ble erstattet av moderne dufter, vi kan drikke deilig importert mineralvann og bruke vannet til  det det er ment til: fly- og bilvask. Flere irriterende vassdrag som er i veien for rasjonell trafikk over fjellet ble vedtatt lagt i rør. Noen mudderdammer langt inn i skauen ble tappet for vann. Vi fikk vedtatt noen skikkelige skytebaner for tanks og bombefly der det før bare hadde vært villmark.

2000: Norge fikk kastet en regjering som var i mot at vi skulle pøse på med klimagasser for å få litt skikkelig temperaturstigning og mer action på værmeldingene.

 

Send inn svar på konkurransen til NAMIKO-redaksjonen